På fredagen den 10:e och lördagen den 11:e samlades 11 respektive 8 arbetsvilliga häggumbor för att röja den gamla vägen mellan Döves och Lottes. Som mest var det fyra motorsågar igång samtidigt och vissa träd blev till och med avsågade på två ställen av bara farten. På lördagen hade vi även hjälp av en arbetsvillig ardennerhäst för att transportera bort timmer.

Leden är markerad med blåmålade stolpar och mynnar ut på en skogsväg som kommer ut vid Backen. Vi kan varmt rekommendera de som inte gått torpleden än i år att göra det. Efter skogsavverkningen i vinter så ser det betydligt annorlunda ut vid Kuttes och Döves.