Välkomna Ni som kommer hem till Häggum och alla Ni i Häggum och häromkring!

kl. 18.00    "Musik på Billingen" i Häggums kyrka.
BÄSK Den västsvenska folkmusiken får en urban dialekt när tre av Sveriges vassaste spelmän ger sig i kast med den. Jonas Simonsson, flöjter, Sten Källman, sax och slagverk, och Hans Kennemark, fiol.
Andakt km. Eivor Rova.

Musik på Billingen arrangeras av pastoraten, Berg, Väring, N Kyrketorp och Skövde kyrkliga samfällighet, Musik i Väst, Studieförbunden NBV och Sensus samt Kulturförvaltningen i Skövde kommun. Detta är en av tretton sommarkonserter.

kl. 19.00   Hembygdsfest vid "Emmes stûva".
Attraktioner: Häggums Off Roaders med jeepar; följ med på en åktur. Hästskjuts för barnen. Pilkastning. Skjutbana. Lotterier. Varm korv. Kaffeservering m.m. Och Umgås. Frivillig entréavgift för vuxna.

kl. 21.30   Underhållning av trubaduren Curt Kjellén, Rådene

Söndag

kl. 08.00    Invigning av kultur- och naturleden Häggums by-Döves-Lottes 8,2 km. Start vid kyrkan avgift 40:- kr, inklusive beskrivning. Grova skor rekommenderas.

kl. 09.00   Loppmarknad och kaffeservering i bygdegården, Häggums Bygdegårdsförening.

kl. 10.00   Bröderna Jonssons Opel från Bäckagården på plats m.m.
Skaraborgs Körsällskap med verksamhet vid Ranstadsverket presenterar sig.
Hästskjuts för barnen.

kl. 12.00   Lunchservering i bygdegården, Häggums Bygdegårdsförening.

kl. 14.00   Jubileumshögtid i Missionshuset. Häggums Missionshus fyller 125 år och församlingen genomför sitt 150:e verksamhetsår. Kom, minns och upplev Söndagsskolan, Juniorerna / UV och församlingens verksamhet. Medverkan av tidigare pastorsparet Ann-Sofie och Sven-Evert Kronberg samt pastor Olof Strömqvist. Historik Bengt Kindbom.
Kaffeservering.

Välkomna!