Veteranbilens kväll den 7 juli blev en succé, med 34 bilar och en MC på plats. Antalet deltagare var cirka 300 som såg på de vackra bilarna, fikade, åt varmkorv och sköt med luftgevär. Ordföranden för Skaraborgs Motorveteraner Lars-Olof Strömqvist Skultorp, berättade om klubbens verksamhet klubben som för övrigt är en av de största i landet. För två bilar delades Häggumsdokumet ut som pris – Karl-Erik Norman, Mariestad med Austin 1926 års modell och Sten Karlsson Axvall med en Volvo PV 1964 års modell.

En annan orsak till publiktillströmningen var den av Sven-Erik Lundell initierade och arrangerade - Veteranmarknaden - med ett tiotal försäljare.

Resultatet i skytte blev damer: 1. Inez Kindbom, Stensborg 2. Marina Agnar, Stenstorp, herrar: 1. Morgan Berg, Lyckeberg 2. Leif Krantz, Höberg.