Granen reses och tomten kommer till Emmes 2013

Granen reses och Tomten kommer till Emmes 2013.
Den 7:e december var det åter dags att resa granen vid kyrkan. Anders, Johan, Malin och Emma Kindbom och Leif och Linus Larsson samt Therese och Emil Qvarfordt slöt upp och såg till att detta blev gjort. Granen hade i år skänkts av Håkan Måård, Lilla Boslycke. Förmiddagsfikat serverades på Torsborg hos Anders och Ing-Marie Kindbom.
På eftermiddagen samma dag kom Tomten till Emmes stuga för att ta emot barnens önskelistor.Även i år var det vackert vinterväder så tomten kom på släde med hästen Molly som drog och Anton Lundell vid tömmarna. Det var som ett vackert julkort med tända lyktor och marschaller som lyste upp utanför stugan och levande ljus inne.
Ett 60-tal barn och vuxna kom och blev serverade glögg, varm saft och pepparkakor och alla barn fick en liten pratstund med tomten innan han återvände hem till skogen.