Veteranbilen & Mopedens kväll 2014

Veteranfordonskväll med loppis

Den 3 juli var det dags för den årliga veteranfordonskvällen i samarbete med Skaraborgs Motorveteraner. Det kom 52 veteranbilar, 25 mopeder och 4 traktorer. Regnet under dagen bidrog nog till att antalet bilar blev så få i år trots att solen kom fram till kvällen oh det blev ett stålande väder. Publiken var lika stor som tidigare år runt 500 st som strövade runt och tittade på alla fordonen, kollade på loppiset, fikade av våra hembakade kakor eller bara umgicks med varandra.
För underhållningen under kvällen svarade Peder Sveder med sång och musik uppblandat med lite vitsar.
Vinnare av finaste bilen blev för tredje året i rad Lennart Karlsson, Häggum med sin Lincoln-47 Continental och finaste tvåhjulingen blev en Zundapp Sport Combinette KS-62 med Ove Johansson Stenstorp som ägare.

Fotograf Conrad Lidholm