Konstnatten 2014

Konstnatten 26-28 september.

Hembygdsföreningen deltog för tredje året i " Konstnatten" som arrangeras av Falbygdens Mat & Kultur sista helgen i september.
I Häggums bygdegård ställde följande ut: Maj-Britt Olsbo-- akvarell, Victor Tapper-naturfoto, Inez Kindbom--vävda alster, Kerstin Nordling--tårtmakeri, Johan Dagman--foto samt Per Gustavsson signerade sin kriminalroman "Mattanten, lärarinnan och Adolf Hitler.
Hembygdsföreningen serverade kaffe med hembakat bröd.
Omkring 300 personer besökte oss för att se utställningen. Ett resultat som vida översteg tidigare år. Det som särskilt gladde oss var allt beröm vi fick från besökarna för den höga kvalitet det var på de alster som visades. Det ger mersmak att fortsätta även kommande år.