Läs om 60-års jubileum och Höstagillet 2014

60-årsjubilerum och Höstagille

Den 8:e november firade hembygdsföreningen 60-årsjubileum i samband med ”Höstagillet”. Sextio personer kom för att delta.
Denna gång beställde vi maten från Vägkrogen i Skultorp och det serverades fantastisk god slottstek med potatis, sås, pressgurka och gelè.
Programmet i övrigt bestod av återblickar tillsammans med Rune Kindbom till tiden i Häggum innan Hembygdsföreningen bildades. Rune är den enda medlem i föreningen som var med vid bildandet av föreningen.
Därefter hade Therese Qvarfordt ett musikkryss där alla kunde vara med. Det blev lika uppskattat i år som förra året.
Det serverades också kaffe och tårta och kvällen avslutades med trevlig samvaro vid kaffeborden.