Årsmöte 2016

Årsmöte 2016.

Den 9 mars hölls årsmöte i Häggums bygdegård med ett 25-tal medlemmar. Programmet för kvällen förutom årsmötesförhandlingar och kaffe med semla var Eva Olsbos och Maj-Britt Olsbos berättelse från deras resa till södra Afrika under hösten 2015.

Dom visade dessutom 450 fantastiska bilder och några filmsnuttar. Rundturen varade i 21 dagar och dom reste 540 mil. Turen började i Cape Town, Syd Afrika, fortsatte genom Namibia, till Okavango deltat i Botswana och avslutades i Viktoria Fallen, Zimbabwe. Gruppen bestod av 6 personer inklusive guide. Dom reste i en 6-sitsig Toyoto Land cruiser + släp. Elva nätter fick dom bo i tält och tio nätter på lodge, och i resan ingick att man själv fick sätta upp och ta ner sina tält, hjälpa till med frukost och lunch, diska etc. de dagar det var självhushåll. Många exotiska djur fick dom se och mycket spännande upplevde dom, bl.a kom en flodhäst in i campen en natt. Vi tackar Eva och Maj-Britt för detta intressanta vi fick ta del av.