Skogsdag 25mars, 2017

Återigen träffades vi i Bolum, där familjen Larsson i Backgården som stod värdar för arrangemanget, en dag av umgänge och kunskapsförmedling i skogen.
Det släpades stockar, höggs ved, barkades och kördes ut timmer både med traktor och med häst. I år deltog så mycket som 6st hästar i arbetet: 2 ponnyer, 1 fjordhäst, 2 nordsvenskar och 1 ardenner.
Serveringen av kolbullar var som vanligt uppskattad och många satt ner en stund tillsammans för att avnjuta dem eller sin medhavda matsäck. Även utställningen med bilder och verktyg/maskiner från äldre tider drog till sej folk och var uppskattad.
Nytt för i år var aktiviteter för barn där de kunde testa sina kunskaper om träd, bygga djur utav kottar eller grilla sej pinnbröd.

Solen lyste och dagen var lyckad, ca 80 personer trivdes i skogen tillsammans.