Veteranfordonskväll 2017

Veteranfordonskvällen var som vanligt mycket välbesökt, trots viss konkurrens från Power big meet i Lidköping höll sej besökarantalet på ungefär samma nivå som året innan. Bilarna började rulla in redan några timmar före arrangemangets början för att få en bra plats att ställa upp sig på. Både parkeringen för veteranfordon och besökarparkeringen blev full under kvällen.

Klockan 18 öppnade serveringen med ett fantastiskt utbud av hembakade kakor från flera hushåll i byn. Ordförande höll ett välkomst tal och arrangemanget drog igång. I år stod "Hackspättarna" för underhållningen med en glad musikblandning.

Som traditionen bjuder tog många tillfället i akt att sälja prylar på backluckeloppisen och ännu fler passade på att fynda!

Sammanfattningsvis var det även i år ett lyckat arrangemang där blandade åldrar möttes över en god fika och ett gemensamt intresse för äldre fordon.