Hemvändardag 2018

Dagen började vid Emmes Stuga där Anders Larsson hälsade oss välkomna och berättade och visade bilder på Emma Jonsdotter. Därefter fikades det och ordet var fritt. Vissa hade med fotoalbum och visade bilder från Häggum.

Därefter var det dags för lunch i Häggums Bygdegård, det bjöds på hemlagad potatissallad och kassler/kyckling med grönsallad. Berit Wilsson stod för lunch arrangemanget.

Efter lunchen fanns det möjlighet att kasta pil och spela på chokladhjul, titta in i Missionhuset där scouterna under ledning av Terese Qwarfordt förevisade sina aktiviteter i ett rullande bildspel, titta på textilkonst av Ida Lundell i Kyrkan eller gå en promenad i byn och titta på Ludvigs "djungel" och Eva Olsbos trädgård.

På kvällen var det fest med middag och dans i Bygdegården, arrangerad av Häggum Packers, Peder Sveder stod för underhållningen med musik och anekdoter.