Granen reses och tomten kommer till Emmes 2012

På förmiddagedn den 8 december samlades några av föreningens medlemmar ( Roland W, Andreas , Erik, Anders K, Leif, Stig, Johan, Linus, Emma och Malin) för att resa granen vid kyrkan. Den hade i år skänkts av Hans Leuchovius, Brännebacken. Förmiddagskaffet serverades på Höksås hos Stig och Barbro Bood.
På eftermiddagen kom ett 30-tal barn med föräldrar till "Emmes" för att lämna sina önskelistor till Tomten. Det var ett stålande vinterväder med snö så i år kom Tomten med häst och släde. Det var hästen Molly som drog och Anton Lundell höll i tömmarna. Alla barnen fick en pratstund med Tomten innan han åkte tillbaka till "nissarna" för att börja med alla klappar som barnen önskat sig.